Hodnocení obchodu

4,9 385 hodnocení
Přidat hodnocení
5
374x
4
6x
3
1x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
LS Avatar autora Lukáš Střeleček | 2.2.2023
JS Avatar autora Jana Svěchotová | 1.2.2023
Objednávka nakonec byla doručena po 27 dnech, přibalen i krásný panel jako dárek. Látka je velmi hezká a kvalitní.
LK Avatar autora Lenka Kolajová | 1.2.2023
Zásilka přišla velmi brzy,původně jsem chtěla objednávku zrušit,ale paní to asi přehlédla.Látka je krásná ,hezčí než na vyobrazení,paní také poslala dárek,který byl určitě dražší než moje objednávka ,za což jí moc děkuji.Z mé zkušenosti -perfektní,velká spokojenost.
MR Avatar autora Markéta Riedlová | 1.2.2023
objednávka po měsíci došla,ale chybí 1+1m objednané a zaplacené látky, takže čekám na vyřešení, ze strany obchodu
KS Avatar autora Kamila Stříteská | 23.1.2023
Nedoporučuji,velmi špatná komunikace, nereagují,látky zaplaceny a třetí týden čekám na dodání.Jsem velmi zklamána.
M Avatar autora Markéta | 21.1.2023
jsem velice nespokojená,takže doporučit opravdu nemůžu. zaplacené od 9.1. a dodnes mi nepřišla jediná odpověď na mail, telefon vyvěsený, na msn ani FB stránce bez odpovědi. strašné! obávám se, že jsem naletěla a neuvidím peníze,ani látky..takže nikomu opravu doporučit nemůžu :(
JS Avatar autora Jana Svěchotová | 18.1.2023
Katastrofa!!! Objednávka byla zaplacena již 30.12.2022, doposud nedoručena, ani žádná zpětná odezva, mobil nedostupný, na mail nikdo nereaguje!
Avatar autora Martina Šimůnková | 26.12.2022
HR Avatar autora Hana Reindlová | 12.12.2022
tak teda nevím už jak bych se dočkala nějaké odpovědi ze strany obchodu. Dnes je to 20 dní, co jsem si objednala a rovnou zaplatila necele 3 metry látky na vánoční šaty pro mne a dceru- Avízované zpoždění 5-12 dní chápu. Co ale absolutně nechápu je fakt. že nemám žádnou látku a už vůbec žádnou zpětnou vazbu. Telefon vyvěšený. E-mail bez odpovědi, chat taktéž. Facebook adarka eshop bez odpovědi a též osobní stránka majitelky. Tak tomu nerozumím. Tak zřejmě jsem se trefila jen do špatné doby a látka mi třeba přijde na vánoce příští rok a o své peníze jistě nepřijdu
BD Avatar autora Barbora Domanská (Administrátor) 21.12.2022
Velice se omlouvám za špatnou zkušenost . Do 23.12. Jsem na V. Trhách a zásilky odcházejí se zpožděním jak je i napsáno v úvodu eshopu. Minuly tyden bohuzel neodcházelo nic nejezdila vůbec svozy zásilek údajně kvuli nedostatku personálu. Psala jsem i stížnost na obchodní oddělení ráda konverzaci klidně dodám. Ještě jednou se moc omlouvám. Nyní jsou všechny zásilky odeslané.
LP Avatar autora Ludmila Podzemná | 23.11.2022
RB Avatar autora Radmila Bedova | 21.11.2022
objednávala jsem poprvé a nemám žádné připomínky látky došli v pořádku děkuji
BS Avatar autora Božena Srbová | 21.11.2022
MS Avatar autora Markéta Sýkorová | 21.11.2022
JH Avatar autora Jitka Hofmanová | 21.11.2022
Super panel , jestli ještě někdy bude, ráda koupím. Nádherný barvy. Nějak jsem se nepodívala na rozměry a překvapilo mě jak je velký. Vzhledem k tomu že máme 2 děti dohodli jsme se , že ho nepoužijeme na mikču ale uděláme obraz do nového pokojíčku. :)
Avatar autora Diana Šimkova | 20.11.2022
IB Avatar autora Ivana Bryndová | 7.11.2022
jsou úžasní a rychlí
JC Avatar autora Jana Chmelová | 4.11.2022
Spokojena,doporučuji
Avatar autora Jana Šrůmová | 3.11.2022
Jsem velice spokojená. Doporučuji
AP Avatar autora Alena Reguly Popelka | 3.11.2022
Jsem maximálně spokojená
JH Avatar autora Jindra Hranicka | 3.11.2022

Stránka 1 z 20 , položek celkem: 385